WORKSHOPS

De workshops die wij geven, met liefde voor details, zijn hier te boeken in onze webshop. De prijzen van de workshops zijn inclusief het verbruiksmateriaal, koffie / thee en lunch. We vragen u altijd zelf van thuis basismateriaal- en gereedschap mee te brengen. Wat dit voor een desbetreffende workshop is ontvangt u 4 dagen voorafgaand aan een workshop in een e-mail. 

Het cursusgeld dient per vooruitbetaling te worden gedaan. Contante betaling is in principe niet mogelijk. Inschrijvingen worden geaccepteerd op volgorde van binnenkomst. De gereserveerde plaats is echter niet gegarandeerd wanneer de betaling nog niet bij ons binnen is. Anderen die wel betaald hebben gaan dan voor op de lijst.

Annuleren door de deelnemer is tot 3 weken voor de startdatum zonder kosten mogelijk. Reeds betaalde bedragen worden dan volledig gerestitueerd. Bij annuleringen door de deelnemer tussen 3 en 2 weken voor de startdatum wordt maximaal 50% van het cursusgeld terugbetaald. Bij annuleringen 2 weken voor de startdatum wordt geen geld gerestitueerd.

Helaas is het ook niet mogelijk de pakketten met beschrijvingen toe te sturen omdat we de workshops graag exclusief houden en de lessen persoonlijk over willen dragen. Wel kan iemand anders deelnemen als plaatsvervanger, mits deze persoon bijtijds bij ons aangemeld is. (uiterlijk 1 werkdag voor aanvang workshop) 


 

Sorteer op
 • Zaterdag 30 oktober - Workshop Album Streetwear
  Zaterdag 30 oktober - Workshop Album Streetwear

  Karin heeft voor jullie een prachtig nieuw album ontworpen met het prachtige papier Streetwear van Noor! Design. Formaat van het album is 15 x 13 cm en de kaft is gemaakt met chipboard.

  De prijzen van de workshops zijn inclusief…

  € 29,95
 • Woensdag 3 november - Workshop Kleurpotloden met Julia Woning
  Woensdag 3 november - Workshop Kleurpotloden met Julia Woning

  Julia Woning laat in deze techniekenworkshop diverse kleurpotloden technieken zien. We gaan op deze dag een oog realistisch tekenen. Wat komt er nog meer aan bod?

  ∙ basisuitleg verschil in kleurpotloden
  ∙ kleuren mengen
  ∙…

  € 49,99
 • Donderdag 11 november - Workshop kerstkaarten met PanPastel
  Donderdag 11 november - Workshop kerstkaarten met PanPastel

  In deze workshop gaan jullie onder leiding van Corry Dank aan de slag met het mooie medium PanPastel. Van thuis mag je je eigen PanPastel meebrengen als je die hebt, anders mag je ze van ons gebruiken. Joyce gaat jullie deze dag…

  € 29,95
 • Vrijdag 12 november - ECCP Copics voor gevorderden
  Vrijdag 12 november - ECCP Copics voor gevorderden

  In deze workshop gaan jullie onder leiding van Cordine een hele dag aan de slag met Copics.

  LET OP: DEZE WORKSHOP IS VOOR GEVORDERDE KLEURDERS, NIET VOOR BEGINNERS!
  Je moet minimaal Copic deel 2 gevolgd hebben.De prijzen van de…

  € 35,95
 • Donderdag 18 november - Workshop Album Arctic
  Donderdag 18 november - Workshop Album Arctic

  In deze workshop mogen jullie 2 luxe kaarten komen maken onder leiding van Ineke Bezemer met het mooie papier Artic van Stamperia.

  De prijzen van de workshops zijn inclusief het verbruiksmateriaal, koffie / thee en lunch. We…

  € 29,95
 • Vrijdag 19 november - Workshop Alcohol inkt & Gelliplate technieken
  Vrijdag 19 november - Workshop Alcohol inkt & Gelliplate technieken

  Deze dag gaan jullie onder leiding van Jolanda de Ronde aan de slag met de gelliplate. Jolanda zal jullie diverse technieken leren zoals het maken van achtergronden met alcohol inkt op een gelliplate (we werken in de workshop met…

  € 34,95
 • Zaterdag 20 november - Workshop Huisdier tekenen
  Zaterdag 20 november - Workshop Huisdier tekenen

  In deze workshop gaan jullie onder leiding van Corry je eigen favoriete huisdier natekenen. Corry laat je zien hoe deze techniek werkt en zij werkt daarbij met panpastel en potloden. Van thuis mag je je eigen potloden meebrengen…

  € 29,95
 • géén afbeelding beschikbaar

  Woensdag 24 november - Workshop Kerstkaarten met Lia

  Deze dag gaan jullie aan de slag met de Grunge collectie van Studio Light. Onder leiding van Jolanda de Ronde ga je hiermee deze dag 3 kaarten maken in diverse mixed media technieken.

  De prijzen van de workshops zijn inclusief…

  € 34,95
 • Vrijdag 26 november - Workshop Mixed Media Kaarten
  Vrijdag 26 november - Workshop Mixed Media Kaarten

  Deze dag gaan jullie aan de slag met de Grunge collectie van Studio Light. Onder leiding van Jolanda de Ronde ga je hiermee deze dag 3 kaarten maken in diverse mixed media technieken.

  De prijzen van de workshops zijn inclusief…

  € 34,95
 • Donderdag 2 december - Workshop Kaarten a la Ineke
  Donderdag 2 december - Workshop Kaarten a la Ineke

  Deze dag gaan we 1 leuke kaart maken en een pringles bus pimpen onder leiding van Ineke Bezemer.

  De prijzen van de workshops zijn inclusief het verbruiksmateriaal, koffie / thee en lunch. We vragen u altijd zelf van thuis…

  € 29,95
 • Zaterdag 11 december - Art Journal met Hanny
  Zaterdag 11 december - Art Journal met Hanny

  In deze workshop maak je kennis met diverse mixed media technieken onder leiding van Hanny. je gaat deze dag 2 projecten maken. 1 Project waarbij je verf gebruikt en 1 project wordt gemaakt met een combi van spray inkt en oxide…

  € 29,95
 • Woensdag 29 december - Moeder Dochter Workshop
  Woensdag 29 december - Moeder Dochter Workshop

  Ook in de kerstvakantie staat er natuurlijk weer een leuke Moeder Dochter Workshop op de agenda. Je mag samen werken aan 1 project. En tijdens deze workshop serveren we lekkere zoete hapjes. Een heerlijk uitje voor twee dus!

  LET…

  € 24,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2021 Noor & Zo | sitemap | rss