WORKSHOPS

De workshops die wij geven, met liefde voor details, zijn hier te boeken in onze webshop. De prijzen van de workshops zijn inclusief het verbruiksmateriaal, koffie / thee en lunch. We vragen u altijd zelf van thuis basismateriaal- en gereedschap mee te brengen. Wat dit voor een desbetreffende workshop is ontvangt u 4 dagen voorafgaand aan een workshop in een e-mail. 

Het cursusgeld dient per vooruitbetaling te worden gedaan. Contante betaling is in principe niet mogelijk. Inschrijvingen worden geaccepteerd op volgorde van binnenkomst. De gereserveerde plaats is echter niet gegarandeerd wanneer de betaling nog niet bij ons binnen is. Anderen die wel betaald hebben gaan dan voor op de lijst.

Annuleren door de deelnemer is tot 3 weken voor de startdatum zonder kosten mogelijk. Reeds betaalde bedragen worden dan volledig gerestitueerd. Bij annuleringen door de deelnemer tussen 3 en 2 weken voor de startdatum wordt maximaal 50% van het cursusgeld terugbetaald. Bij annuleringen 2 weken voor de startdatum wordt geen geld gerestitueerd.

Helaas is het ook niet mogelijk de pakketten met beschrijvingen toe te sturen omdat we de workshops graag exclusief houden en de lessen persoonlijk over willen dragen. Wel kan iemand anders deelnemen als plaatsvervanger, mits deze persoon bijtijds bij ons aangemeld is. (uiterlijk 1 werkdag voor aanvang workshop) 

De deelneemsters kunnen voortaan een keuze maken uit 4 verschillende soorten broodjes:

VIS
Tonijnsalade met sla, komkommer, tomaat en ei

VLEES
Gezond met ham, kaas, sla, komkommer, ei en tomaat

VEGA
Bieslookroomkaas, rucola, zongedroogde tomaten, pittenmix

GLUTENVRIJ
Hummus, rucola, avocado, komkommer, cherrytomaatjes

Daarnaast is er natuurlijk altijd iets vers van de plaatselijke bakker, onbeperkt koffie en thee en een soepje van de dag.

Sorteer op
 • Zaterdag 28 mei - Copic Markers Deel 2 met Cordine
  Zaterdag 28 mei - Copic Markers Deel 2 met Cordine

  In deze workshop gaan jullie onder leiding van Cordine een middag aan de slag met Copics. Copic -European Copic Colouring - les 2. In les 2 legt Cordine uit hoe je schaduw in je afbeelding verwerkt, gaan we dieper in op…

  € 44,99
 • Zaterdag 4 juni - Workshop Zigzagkaart
  Zaterdag 4 juni - Workshop Zigzagkaart

  In deze workshop gaan jullie een ochtend een zigzag kaart maken onder leiding van Lia Loonen.

  De prijzen van de workshops zijn inclusief het verbruiksmateriaal, koffie / thee. We vragen u altijd zelf van thuis basismateriaal- en…

  € 10,00
 • Zaterdag 4 juni - Workshop bloemen maken met Corry
  Zaterdag 4 juni - Workshop bloemen maken met Corry

  In deze workshop gaan jullie een ochtend bloemen maken onder leiding van Corry Dank. Ze gaat jullie de basisbeginselen van het werken met de bloemenmallen van Elizabeth Craft Designs uitleggen.

  De prijzen van de workshops zijn…

  € 15,00
 • Zaterdag 11 juni - Mixed Media technieken met Hanny en Karin
  Zaterdag 11 juni - Mixed Media technieken met Hanny en Karin

  In deze workshop maak je kennis met diverse mixed media technieken onder leiding van Hanny en maak je met deze technieken een album bij Karin. Zo heb je een mooi naslag werk.

  De prijzen van de workshops zijn inclusief het…

  € 29,99
 • Zaterdag 18 juni - Bella Lulu workshop dag (ZELFDE ALS 30 APRIL)
  Zaterdag 18 juni - Bella Lulu workshop dag (ZELFDE ALS 30 APRIL)

  Hij mag eindelijk weer, het geven van grote workshopdagen. Op deze dag ga je 3 luxe kaarten maken met o.a. de producten van Bella Lulu. De workshops worden gegeven door Daisy Martens, Karin van der Stokker en Corry Dank.

  De…

  € 29,99
 • Vrijdag 24 juni - Bloemen kleuren met Copics
  Vrijdag 24 juni - Bloemen kleuren met Copics

  In deze workshop gaan jullie onder leiding van Jolanda de Ronde een middag aan de slag met Copics. In deze workshop gaat ze jullie leren hoe je bloemen kunt kleuren en ze gaat jullie mooie kleurcombinaties leren.

  De prijzen van…

  € 14,99
 • Zaterdag 25 juni - Workshop Write your Story
  Zaterdag 25 juni - Workshop Write your Story

  In deze workshop gaan jullie onder leiding van Ineke Bezemer mogen jullie 3 kaarten maken met de nieuwe Write your Story collectie van Studio Light.

  De prijzen van de workshops zijn inclusief het verbruiksmateriaal, koffie / thee…

  € 29,99
 • Vrijdag 1 juli - Workshop Alcohol inkten & Gelliplate
  Vrijdag 1 juli - Workshop Alcohol inkten & Gelliplate

  Je gaat werken met alcohol inkt op de Gelli plate en leert diverse technieken waarmee je achtergrondjes gaat maken. Met de achtergrondjes en de nieuwe Studio light Grunge collectie gaan we dan daarna kaartjes maken of als je…

  € 34,95
 • Zaterdag 2 juli - Workshop Christmas in July
  Zaterdag 2 juli - Workshop Christmas in July

  Op deze dag maken we er een kerstfeestje van. je mag op deze dag onder leiding van Daisy en Corry 2 luxe kerstkaarten komen maken.

  De prijzen van de workshops zijn inclusief het verbruiksmateriaal, koffie / thee en lunch. We…

  € 29,99
 • Zaterdag 9 juli - Moeder Dochter Workshop
  Zaterdag 9 juli - Moeder Dochter Workshop

  Ook nu staat er natuurlijk weer een leuke Moeder Dochter Workshop op de agenda. Je mag samen werken aan 1 project. En tijdens deze workshop serveren we lekkere zoete hapjes. Een heerlijk uitje voor twee dus!

  LET OP: JE GEEFT OP…

  € 24,99
 • Zaterdag 16 juli - Workshop Art Journal Specials met Ilse Kleijer
  Zaterdag 16 juli - Workshop Art Journal Specials met Ilse Kleijer

  In deze workshop maak je kennis met de Art Journal Specials collectie van ECD. De workshop wordt gegeven voor Ilse Kleijer en Ingrid Krijgsman.

  De prijzen van de workshops zijn inclusief het verbruiksmateriaal, koffie / thee en…

  € 49,99

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2022 Noor & Zo | sitemap | rss